Suprenez-moi !!
Résultats de la recherche pour:

Kenge Popullore

GJovalin Shani-Shal Shosh e Mirdit-kenge popullore malsie

ovalin Shani-Shal Shosh e Mirdit-kenge popullore malsie...

2013-09-26 03:51 6,658 Dailymotion

KENGE POPULLORE 1

KENGE POPULLORE 1...

2011-05-28 05:07 1,304 Dailymotion

Mixha Rame Humor Kendon Islam Hasi dhe disa Kenge popullore

WWW.SHQIPET.EU...

2011-06-13 30:11 2,866 Dailymotion

MARATONA E KENGES POPULLORE 06

MARATONA E KENGES POPULLORE 06...

2011-09-22 39:22 774 Dailymotion

Elizabeta Marku me kenge popullore e muzike folklorike

...

2016-04-21 04:43 277 Dailymotion

MARATONA E KENGES POPULLORE 01

MARATONA E KENGES POPULLORE 01...

2011-09-22 39:06 692 Dailymotion

Altin Dule - Kenge popullore (Official Video HD)

...

2017-07-05 05:38 30 Dailymotion

Valle - TV Promo

Tregimi në dokumentarin ”Valle" lidhet me momentet jetësore të njeriut, të cilat përcjellen me muzikë dhe valle. Në shërbim moral të popullit dhe tra...

2012-08-13 20:28 484 Vimeo

Enada Hoxha - Simfonia e Jetës Edicioni 6-të

Qendra Kulturore “Horizontet e Reja” në bashkëpunim me Universitetin Epoka dhe KolegjetTurke organizuan më 1 Mars 2015 programin artistik “Simfonia e J...

2016-01-25 03:19 0 Vimeo

13 male me kembe

Teksti. Zaho Balili Kendon. Grupi i Hormoves Zaho Balili U lind ne tetor te vitit 1951 Rexhin te Kurveleshit. Ka mbaruar dy shkolla te mesme, ate te pergjithe...

2016-02-06 03:41 292 Vimeo

Pesevjetori Themelimit shoqates Gruda

SHOQATA KULTURORE-ARTISTIKE "GRUDA" SHËNOI 5-VJETORIN E THEMELIMIT Shoqata Kulturore-Aritistike "Gruda" shënoi të shtunën në restorantin "Belveder" në Rr...

2009-09-11 21:34 285 Vimeo

Atje kemi laberine

Teksti. Zaho Balili Kendon. Lot kurbeti Zaho Balili U lind ne tetor te vitit 1951 Rexhin te Kurveleshit. Ka mbaruar dy shkolla te mesme, ate te pergjitheshmen n...

2016-02-09 04:35 171 Vimeo

Dasma Madheshtore Shqiptaro Amerikane

Dasma Madheshtore Shqiptaro Amerikane an Adriatik Berdaku wedding docufilm www.ajvideo-foto.com Dasma Madheshtore Shqiptaro Amerikane an Adriatik Berdaku wedd...

2016-12-28 08:54 0 Vimeo