Suprenez-moi !!
Résultats de la recherche pour:

Muzike Popullore

Elizabeta Marku me kenge popullore e muzike folklorike

...

2016-04-21 04:43 277 Dailymotion

Programi i vitit te ri 2011 - Muzike Popullore - Potpuri - Gezuar RTV21

Programi i vitit te ri 2011 - Muzike Popullore - Potpuri - Gezuar RTV21...

2012-09-29 13:24 3,445 Dailymotion

Elizabeta Marku me kenge popullore e muzike folklorike

...

2016-03-17 04:43 178 Dailymotion

Zikja Durresit & Dash Sopi- Muzike Popullore Mesme 07-09-2017

Zikja Durresit & Dash Sopi- Muzike Popullore Mesme 07-09-2017...

2017-09-07 06:39 18 Dailymotion

Muzike Greke Popullore

...

2016-06-05 03:05 2,067 Dailymotion

MUZIKE POPULLORE

MUZIKE POPULLORE...

2013-05-28 34:56 2,150 Dailymotion

MUZIKE POPULLORE

MUZIKE POPULLORE...

2010-12-16 03:58 1,096 Dailymotion

Komentimi i enderrave shkarko(Linku eshte ne description)

adf.ly/​1TTbI , endrrat dhe interpretimi i tyre, meso endrrat mi komentu, komentoj endrrat, endrrat komento, komentimi i endrrat, kam pa enderr, rreth endrrav...

2011-07-19 01:57 7,388 Vimeo

Valle - TV Promo

Tregimi në dokumentarin ”Valle" lidhet me momentet jetësore të njeriut, të cilat përcjellen me muzikë dhe valle. Në shërbim moral të popullit dhe tra...

2012-08-13 20:28 475 Vimeo

Enada Hoxha - Simfonia e Jetës Edicioni 6-të

Qendra Kulturore “Horizontet e Reja” në bashkëpunim me Universitetin Epoka dhe KolegjetTurke organizuan më 1 Mars 2015 programin artistik “Simfonia e J...

2016-01-25 03:19 0 Vimeo